Subträff 6/5

Jag har ju sen kanalen startats omgivit mig av kompetenta människor med bra idéer, och sen har vi utgått från det. Ett av de momenten som jag är mest stolt över är att vi har subträff.

Poängen med subträff är att vi ska göra ansikten av de nicknames som finns i kanalen. Ni vet skapa riktiga relationer mellan människor. NI har lixom inte levt om ni inte sett Xavor i en kavajjacka, eller Bisikopomp med sin vackra toppluva. Att missa engagemanget från Lyoneer eller att inse att Archipelago är just lite finurlig i verkliga livet. Det är något som man inte kan missa.
Det är härligt att vi kommer från såna olika delar av samhället när vi möts, och det är ljuvligt att bara käka av varandras pommesfrittes eller ta varandras händer och möta en blick. Man behöver inte ens komma med en kamrat, för vi är ju redan kamrater. Det kan kännas särskilt pirrigt första gången, men det kommer vara roligare än vad du tror.
Det finns inga krav på hur du måste klä dig eller vara. Om kläder är MMR så är det som i subcupen (nästan) för du måste ju ha kläder på dig, annars blir det ju idiotiskt. 😀

Sen umgås vi och har roligt, det kostar ingenting, eller ja, det kostar ju din subscribe att vara me, det är mestadels för att detta ska vara för er som stöttar kanalen. Inte för någon annan. Men man kan tycka att fan jag börjar med denna stöttning nu, och sen komma. Det spelar som ingen roll.

Känner man ändå att jamen jag vill nog lägga någon krona på den här tillställningen jamen då kan man absolut skicka sitt bidrag via den här länken. Det är förstås väldigt uppskattat särskilt nu när jag förlorat så mycket livetid i ohälsans tecken.

För att anmäla sig och vidare info se bilden:

 

Vi ses där!