Här kommer våren!

Hej fantastiska tittare!

 

Idag har jag verkligen hittat ny Energi och ny lust igen. Det har varit en påfrestande stund att befinna sig nere i källaren. Själva lokalen har varit perfekt, men det har varit mörkt och kargt där nere, och jag har ärligt talat varit stressad också kring renoveringen.

Nu har jag ÄNTLIGEN kommit i mål. Dessutom har min fysiska hälsa (Diabetes HejdÅ!) blivit avsevärt bättre. Visst har jag en smärta som återkommer, men den verkar också finnas hopp för framledes med den behandling som jag fick genomgå nu. Kort sagt, det känns väldigt motiverande igen att sätta igång underhållning och streaming på allvar igen.

Jag har fått så mycket feedback från er, och jag försöker ta det till mig i den mån jag kan. Jag hoppas fortfarande primärt att ni ska lära känna nya kompisar. Det är det som är mitt största bakomliggande mål. Sen om ni lirar cs med varandra eller ligger med varandra, det är sekundärt. Men jag vill att spelen ska bygga broar, och att gemenskapen ska fortsätta vara det som är särskilt med DraySWE som kanal.

Eftersom jag äntligen tagit min global så kommer det att tonas ner lite tryhard games även på CSGO. Dom ska absolut inte försvinna, jag älskar dom också, men vi ska lattja mer. Jag vet att ni älskar det också i Dota2 och det kommer vi att fortsätta med i samma utsträckning som vi gör nu. Det känns oerhört meningsfullt och jag tror att ni tycker om det?

Vad beträffande Casting så blir det faktiskt hårdare och hårdare med rättigheter. Jag har funderat på att släppa Svenskfokuset kanske lite mer. Förstås ska vi kommentera dom matcherna primärt, men kanske att man ska fokusera på tunering för tunering istället. Följa t.ex starseries från start till mål, oavsett resultat. För att få en bättre helhet. Jag vet att de allra flesta av er föredrar casting, och jag vill ge det till er, men jag måste bara hitta en meningsfull ingångspunkt, så att det känns rätt.

PODcasten ska inte stjäla särskilt mycket tid från streamen är tanken. Torsdag lunch till tidig kväll är den tiden jag avsätter för det, och det känns inte för mycket. Jag kommer dock att tjata en stund till på er om delningar, även om det också kommer naturligt så vore det så himla roligt att brygga över det vi har åstadkommit inom svensk dota2 litegrand över till ”den andra” världen. Vi vill förstås lyckas med podden, och vi är rätt beroende av er som gillar oss att sprida det vidare. Så stå ut med lite tjat, det borde bli mindre av det med tiden!

Tippa med tallen är en ny grej som kommer fortsätta på sidan och i kanalen. Vet inte om ni noterade att hans tippning gick in under majorn sist. Rätt så roligt. Jag har hittat ett bra samarbete med Betspawn som är kompetenta och roliga att samarbeta med. Så det har jag tänkt att ska fortsätta, men det ser vi när vi kommer närmare.  Det är alltid en balansgång när det gäller betting, och vissa människor ogillar det skarpt. Jag kommer alltid uppmuntra betting som är realistisk för ens plånbok, och som skapar lite extra spänning i vardagen. På samma sätt som jag inte kan ta ansvar för om någon blir dataspelsberoende kan jag inte heller göra det om någon blir alkoholist eller spelberoende. Trots det kommer jag att ta ett glas vin i sändning ibland, jag tror att vi ska vara förebilder för varandra, men vi ska inte bli varandras förmyndare. Vi måste få vara vuxna också, i alla fall vi som är det.

Obrell har utvecklat enorma delar av kanalen också, som förhoppningsvis efter att allt nytt känns krångligt blir mycket bättre. För mig är subcupsfunktionen brilliant och jag är evigt tacksam för den. Det senaste han utvecklat är familjesidorna som verkligen är en brilliant addon till våran community. Lägger du (som sub) upp något här så kommer boten informera dig om det, och du får lägga upp vad du vill. Dela med dig av din nya lägenhets look, din fina frisyr eller att hunden klippt klorna. Varför inte lägga upp att du säljer din dator eller att du och tjejen firar 3 år tillsammans. Det spelar egentligen ingen roll, syftet ska vara att man kan få komma till kanalen och berätta, så lyssnar vi andra. Det kanske låter löjligt, men det är en ynnest att någon lyssnar på det man berättar.

Vidare vill jag drömma mig iväg mot 1000 subs igen. Inte av girighet men av lusten att uppdatera lite ikoner. Det känns som att det är dags, och jag hoppas vi kan nå dit igen, och kanske bygga oss vidare. Jag tror vår community klarar av att bli större nu när vi lärt oss att vi är ganska stora. Ni får självfallet hjälpa till med det, och sprida budskapet om den gemenskap vi har. Men fokuset ska inte vara där. Vi ska inte jaga subs, vi ska hitta nya vänner och bekantskaper.

Sist så har vi subträffar. Det är ett nytt år och målsättningen är att vi ska avklara i alla fall fyra subträffar det här året också – gärna fler. Men vi kommer smygstarta i Skellefteå. Den
10:e Mars kommer det vara möjlighet för er att träffa mig och varandra i den stan långt norrut. Är det något som låter intressant? Skriv gärna en kommentar här i tråden. Gör det gärna endå förresten, en bekräftelse på att jag är på rätt väg, eller kanske ett förslag som går i en annan riktning. Jag är nyfiken på vad ni tänker.

Nu ska jag krypa ner i sängen, och imorgon spelar jag in avsnitt fyra i podcasten tillsammans med Mats. Sen tar jag en veckas semester. Skaffa dig ett instagramkonto så kan du hänga med mig där.

Drayich

Kommentarer är stängda.