Sockersnack


Så idag kom stunden jag väntat på men sannerligen inte hoppades skulle komma. Ett sockervärde jag inte – med min kunskap – kan förklara. Ska sägas att min enda ”medicin” träning löste det men jag ör fortfarande inte tillfreds.

 

Alltså sen jag fick diagnosen har jag absolut varit hög med mina mått mätt men jag har alltid, till 100%, förstått hur det hängt ihop. Det har ju hela tiden varit mitt mål. Att förstå hur kosten påverkar mig, att se hur den påverkar mig och att följa upp detsamma. Men idag var det inte så. Jag steg upp 8, åt en bra frukost, åt sen lunch fortfarande finfint men blev trött och vilade lite. Efter det åt jag ett helt normalt för mig mellanmål och bestämde mig för att testa mig pga kände mig inte helt hundra. Det är dock lyckat i sig ska sägas att jag fångar upp felet men förstår det fortfarande inte. Närmaste 1-2h efter maten testade jag flera gånger med allt från 8-10 i socker. Det är btw inte sjuka nivåer, jag ska ner under 8 innan 2 timmar och det lyckades jag med utan att träna men varför gick det så högt? Jag lade in ett träningspass för värdets skull och fick ett kontrollerat och fint värde efter det men förstår inte riktigt vad jag gjorde för fel. Frågan är om jag varit FÖR noggrann och det kanske får fladdra upp så även på mig? Eller spelade min vila in? Vet faktiskt inte men det är tryggt och skönt att träning ger direkt avkastning. Typ 25min med medel till hög puls och sockret är fint igen. Hoppas det fortsätter vara så. Jag kanske har reagerat för hårt här. Vi får se!