Ny major, nya tider

Det är med en viss besk eftersmak som jag konstaterar att detta blir den första majorn som på riktigt kommer att sakna ett svenskfokus. Innan ni nu börjar attackera mig med vilka andra Svenskar som är med i Majorn, jag vet, men nu har vi inte det här helsvenska laget som vi annars brukar ha fokus på.

Det smakar beskt av flera skäl, visst är det så att tittarskapet blir kraftfullt reducerat när inte Alliance spelar, det är dock ingen fara. Det är mysigt med mindre sändningar också, men känslan för vinst och förlust kan bli lite förlorad. Vi får se hur det kommer att gå. Det har varit några andra bakslag också om man ser till oss som sändning. Valve säger ju nej till andra språk än Engelska, Kinesiska och Ryska. Jag har ett företag själv så jag tycker inte att det är svårt att förstå att de gör det, men det skapar en viss brist i motivationen. Samtidigt har kanalen fått sig en liten smäll, mitt fel naturligtvis eftersom jag fokuserat på huset, i subskapet. Så det är flera saker som varit ”negativt” på slutet. Det positiva dock är att jag istället hittat tillbaka till lusten att spela Dota igen, och det behövdes, varit alldeles för lite Dota innan, men nu äre skoj igen, och även skoj att köra soloque, om det så krävs.

Gällande majorn så har ni alla fått rösta, och OG är dom som vunnit röstningen. Vi kommer alltså att följa OG under majorn från start till mål, troligen kommer det finnas utrymme till flera matcher än så, men vi börjar med en garanti och sen jobbar vi oss utifrån det, borde funka va?

Jag vill också tacka er som hållt kvar supporten till kanalen. Det är lite som min endscreen säger, jag kommer alltid tillbaka, det har jag alltid gjort. Men det går lite upp och ner, och nu har det gått klart ner, min mellanvåning är klar, och källaren fungerar (LIte missljud fortfarande, men det är lixom doable) och snart har jag mitt färdiga streamingrum. Tack för att ni stöttar fastän jag är trist, eller lite mindre rolig. Se till att ha pilsner och god annan dryck hemma i helgen nu, varför inte lite snacks. Det är fucking Majordags, och det finns flertalet svenskar som vi kan ha fokus på. Det är jag glad för.

 

<3

Kommentarer är stängda.