Alliance vs ESC

Det är så Dreamleague och således också vi börjar imorgon. Riktigt spännande. Hann att byta några ord med Synderen och Alliance. Båda lagen verkar självsäkra inför mötet. Tyckte mig ana en underton hos A där man beskriver sig själva som dåligt förberedda och tränade innan, men nu känner man sig i bättre form. Synderen och jag pratade lite löst om Trixi också som förstås har en rätt stor roll att fylla, som.bekant gick ju Khezu till secret. Han (Khezu) var riktigt bra i ESC. Intressant dock med Trixi vs JSF matchupen, två spelare som kan kladda och krångla till offlanes för motståndarna. Men som också båda två behöver passa sig för att bli för aggressiva.

 

Det var lugna spelarögon idag i alla fall. Båda lagen skulle verkligen behöva en vinst. Dreamleague startar 11. Det gör vi med. Tagga med oss!