Nu blir det Drama!

 

Jag har försökt att undvika att hamna i drama. Men lite drama kommer det bli nu alldeles oavsett. Jag bryr mig i regel inte om andra folk (lul) men om det är så att jag framstår som en bov när jag inte är någon bov, då kan det vara värt med viss förklaring. Jag har självklart försökt att kontakta den andra streamern på andra sätt, men att vara rakryggad på det sättet belönades inte. Så får ta de kanalerna jag har. Ni som inte gillar drama, ni som tycker bara detta är onödigt. Sätt upp mig på listan, jag hatar det här med.
Jag har inte koll på datum, eller exakt vad som hände när. Men jag ska ändå försöka förklara det så gott jag kan.
försökte att få subknapp. Han lyckades inte. Han hade för lite tittare och twitch sa helt enkelt nej. Jag hjälpte P genom att låta han autohostas varje förmiddag. På så sätt nådde han över den magiska gränsen 100 och kunde göra ett case av det hela med twitch. Jag vet att det kanske inte är helt schysst att göra så, men han hade en sån seriös idé och han var genuint engagerad, jag upplevde att han skulle ha en nyttig roll för att fortsätta sprida hur man beter sig på nätet och såna saker som jag tror på.
Han fick sin subknapp.

Ett slag senare får jag höra av andra att P har bestämt sig för att köra något han kallar för SUBCUP och att det kommer ske på söndagar. Samma dag som jag kör, och jag blev lite förvånad att man väljer och göra det på samma dag, det blir ju direkt något som skulle konkurrera med det jag redan hade som grej. Jag som hjälpt han, men tråkigast var väl att han inte sa något till mig. Jag frågade han hur han tänkte och han menade att han bara slumpmässigt glömt bort att jag hade subcup. Vilket förstås är helt orealistiskt då det är en av dom sakerna som jag gjort mig känd för. Nåväl. Jag lät meddela att det inte är så att jag kan bestämma när han har vad han nu har, men jag hade uppskattat om han sagt något.

Till nästa dreamhack väljer P att kalla sitt fan-möte för ”Prenumerationsträff (För subträff är väl redan taget)” Givetvis en pik till mig. Jag tyckte det kändes rätt onödigt, men vid det här laget gick det inte längre att ha en dialog med P. Han svarar mig inte längre på facebook. Tror jag var rätt borttagen, jag sa säkert något spydigt också till honom.

Sen fick jag min diabetes. Jag vet inte om ni känner till det, men jag fick diagnosen diabetes 2 och behövde sätta ut sockret, och hade en rätt tung period där. En allvarlig sjukdom som givetvis jag försökte att göra så gott jag kunde kring, och lattjade med. Men P tyckte att han också kunde lattja med det. Förstås kan jag aldrig säga att det på riktigt var mig det handlade om, men han skrev något i stil med ”Det är inte så lätt att lära sig att uppskatta svensk streaming, man måste vänja sig, det är som att sluta med socker, det är också jättesvårt” jag minns inte ordagrant. Men då tyckte jag att nog var nog, så det skrev jag till P också. Nu är det krig, typ, eller nått sånt. Han svarade inte ens, vilket bekräftar naturligtvis att det inte var något som jag hittat på i mitt huvud.

Jag bestämde mig för att låta det vara, för jag vill inte ha något krig, och det är uppebart så att P inte har det jättebra just nu. Även om jag själv har samma diagnos (Panikångest) och dessutom slåss mot en Diabetes2 samtidigt så kände jag bara att han har det säkert värre, och jag kan bara låta bli honom så blir allt lugnt.

Sen dess har jag fått en del frågor. Bland annat undrar folk varför man inte får prata om min kanal (DraySWE) i hans kanal, och ja man kan väl säga att det känns lite konstigt. Han hade ju inte ens haft en kanal med subknapp om jag inte hjälpt honom i första läget. Men jag skrattade mest åt det.

Tills här om dagen när flera personer vänder sig till mig och berättar att de blivit utsatta för P och hans gäng. Så jag skriver ett inlägg till P’s facebooksida (Det ända sättet att kommuniciera med honom, då alla andra kanaler är stängda, som han säger, ”på grund av mobbing”) inlägget får vara kvar en hel dag. Sen blir det bortstädat också. Så jag vänder mig till hans kanal, subscribar (för det är submode) och kallar honom för pajas. Onödigt utan tvekan, men blir less på att jag blir bortstädad.  Så bestämmer mig för att göra denna sista förklaring här istället. Sen lägger jag det helt och hållet åt sidan.

Till saken hör också den här historien om att P samlade pengar till studsbollar och sen spelade bort dom. Jag trodde inte på det när det sas, men han lyckades ju samla ihop pengarna igen och dessutom lägga till 500:- så han gjorde rätt för sig. Men det förändrar inte det faktum att han samlade ihop pengar som han sen spelade bort. Jag bestämde mig egentligen redan vid det laget att jag inte kommer samarbeta med han, eller dom sakerna som är kopplat till honom efter det, eftersom jag är oerhört noga med att framstå som seriös i dom sammanhangen.

Jag vill absolut inte att ni ska använda detta mot P på något sätt. Ge fan i det helt och hållet. Det ända syftet med det här inlägget är att förklara vad som hänt, en gång för alla, och faktiskt ge min sida av historien. Det ska också tilläggas att inlägg på facebook och på andra ställen i efterhand justerats av P också, där man framstår som bättre. Det är mycket saker som händer bakom kulisserna och det är väldigt oärligt det som händer också. Jag tycker att jag har rätt att berätta det.

Dray

Kommentarer är stängda.