Det här är inget gnällinlägg!

På riktigt alltså. Det är inte det. Jag tänkte bara meddela att planering och utförande av huset är mitt fulla fokus just nu. Jag kommer streama det, men jag kommer vara mindre aktiv i att svara på chatten (kommer dock svara, lugn!) och jag kommer bara spela några snabba rundor cs:go när jag hinner mellan renovering. Jag längtar efter kommentering, jag längtar efter dota2, jag längtar efter att min kropp inte luktar trä när jag kommer hem.

Vi är snart där. Snälla ge mig ert tålamod en liten stund till. En bot håller på att fixas bakom kulisserna som kommer underlätta fett mycket när vi ska köra subcupper också, teoretiskt kanske man t.om kan köra såna cupper ”på eget bevåg” allt är inte klart ännu.

Men det jag lovar er är, mitt sug finns kvar, men nu måste pappa bygga färdigt sitt bo. Hoppas ni förstår.

Fogmassa, eller fil i skägget?

 

Ps. Glöm inte bort GIVEAWAYEN Ds.
Ps2. Alla positiva slagord och ”vi väntar på dig gubben” kan ni skriva här under. Ds2

Kommentarer är stängda.