Ny vecka!

Det kan knappast ha undgått någon av er att det är full fart på renoveringsfronten. Det är blandade känslor, jag älskar ju givetvis att få pyssla om det som ska bli vårat bo. Det ger mig en genuin tillfredsställelse att få skapa med händerna, även om kroppen knappast varit van med det på slutet, mestadels stillasittande arbete menar jag.  Men det är underbart på sitt sätt. Jag trivs med sågen eller en skruvdragare i handen, och det är till stor del också på grund av den motsatsen som det kan representera. Jag menar, att spela dator hela dagarna, eller att få slita lite med både kroppen och knoppen.

Men det är inte helt ultimat utifrån streamen, jag hade gärna velat hänga mer med er. Det jag hoppas på är att ni förstår att detta är en tillfällig sak – och jag hoppas också att Falu Energi och Vatten drar igång mitt bredband, för då kommer jag att strömma delar av det jag gör. Så vi kan hänga i alla fall. Önskvärt att det är uppskattat.
Men nu är det en ny vecka, och givetvis blir det nya möjligheter med den här veckan. Under schema kan du se det som är planerat, men vi börjar med tidig måndagmorgon, skjuter lite CS:GO på förmiddagen där med kort avbrott för radion. Det är kärlekstema på radion så jag tänkte spåra ur lite och läsa en av mina egna dikter. Varför inte liksom. Sen blir det Dreamleague, Alliance har väl fortfarande (om jag fattat det rätt) en teoretisk chans att gå vidare, men dom har spelat alla sina matcher och gått ut 7-7 vilket är långt ifrån optimalt.
Det kommer vi att kika på, och sen finns där lite andra events som är pågång som vi ska fokusera på alliance, så vi inte tappar dotat i kanalen. (Ingen risk btw!)

Det blir mina slutord, jag är trött, riktigt trött. Jag är bakfull också. Hade en fantastisk kväll med Mats och hans och våra gemensamma bekanta. Det kändes fint. Men tröttheten sitter i, det kommer några bilder. Sen är det godnatt!

Förresten, en rolig grej som hände under Mats inflyttningsfest var ju att vi spelade in en låt. Lyssna på den vetja:  https://soundcloud.com/tinuvial/we-r-the-world

Ylva (Sångare BoM), Tallen och jag!
Ylva (Sångare BoM), Tallen och jag!

 

Lite packad?
Lite packad?

 

Såhär blev golvet. Nu ska lite socklar dit sen är faktiskt det första rummet i huset klart :)
Såhär blev golvet. Nu ska lite socklar dit sen är faktiskt det första rummet i huset klart 🙂