BLÄGGH

Fan fan fan fan

 

Jag hade så gärna sett Alliance och ESC ta sig vidare till Majorn. Antingen båda två eller endera av dem. Det är så fina människor med sån stor motivation, och jag vill gärna ge dom allt gött. Men tyvärr så blev det inte så. Min mamma har lärt mig att man ska försöka se något positivt i allt som hänt, men det är svårt.
Man kan fråga sig varför det inte gick som det ska. Det finns förstås miljoner alternativ som man kan tänka sig. Blev matchen mot TL för kämpig? Laget har inte funnits så länge, fanns inte synergin? Fanns där individuella prestationer som man kan peka på och hävda att det var det som gjorde det? Säkerligen saknades saker på alla plan. Det där lilla extra. Det gjorde mig frustrerad. Men det är så det är med Dota. Så nu får vi fokusera på de svenskarna som faktiskt är kvar i tävlingen, även om det förstås känns fjuttigt med 3 istället för 9 t.ex. Nåväl. Livet går vidare.
Miss_Smurfy har gjort i ordning en skitball design på tröja som nu finns att köpa i shoppen, kika in den om ni är peppade på lite Dotapride!

Vidare kan jag bara säga att jag nu kommer att prioritera renoveringen av huset här i helgen, vi dyker upp igen till kvällen jag och frugan, men eftersom det knappt var så att jag fick köra Boston (Det hade jag gjort endå dock) innan så känns prioriteringen rätt nu när vi alldeles strax ska flytta in, och det fortfarande är mycket saker som måste åtgärdas på huset.

Har configurerat laptopen i alla fall, så direkt som fibern rullar där ute så kör vi

Puss på er!

Kim

Kommentarer är stängda.