Alliance på uppsving?

logo alliancenew

Det är viktigt att inte tappa hoppet. Jag tror många gjorde det för Alliance, och säkert finns där flera personer som inte heller hittat tillbaka. Men det har varit en fröjd att titta på Alliance under Dreamleague, som jag följt lite närmare. Det finns några saker som verkligen talar för alliance just nu, och jag tänkte lista dom (som man så populärt gör these days)

1. Picksen är dynamiska och vågade.
Kanske inte med alla lags mått mätt, men Alliance vågar prova nya saker för dem. Handsken spelar pudge, och det finns en lust att prova lite annat än bara det vanliga. Det är ett superbra tecken, ju fler heroes laget har spelat ju svårare blir det att spela mot dom.

2. Det spelas med självförtroende
Ingen minns en fegis men framförallt är ingen rädd för en fegis. Alliance har sen bootcampets start och kanske redan tidigare från det sett jävligt mycket mer samspelta ut. Fantastiskt roligt att se, och ett gott tecken inför kommande skärmytslingar och matcher.

3. Jonassomlagom
Egentligen tycker jag att lagom är ett hån, det är ett vidrigt ord. Men en lagom jonassomfan är fortfarande en bra sak. Jonas tenderar att ha tagit mycket högre procent goda beslut och han spelar fortfarande inte långt bak som en fegis för det. Jävligt skönt att se. Det finns så mycket potential i den här spelaren, men vi alla vet att han har en för hög deathratio. Håller kanske på att mogna fram en vacker frukt där under? 😀

4. Limmmp
Han sätter VERKLIGEN ner foten vid det här laget, och när han får chansen så tar han den farmmässigt. Det är underbart att se. Limmmp skulle utan tvekan kunna vara den nya riktigt stora stjärnan om han och laget presterar bra.

5. EGM
”This is not even my final form” kan vi säga om EGM. Det är en bra sak tror jag. Alltså, han har spelat helt okej men har inte ens hittat sin toppform. Verkar som att draftsen också kanske sätter han lite off tillfälligt, han får inte riktigt sina vanliga jättepicks. Men när han kan hänga med här i utvecklingen finns det jättemycket potential att laget kan ta sig mot glansdagarna.

Chanser att klara sig i Boston Kvalen? Goda till mycket goda. Det är fortfarande ett nytt maskineri där alla delar måste vara väl smorda och fungera förtjänstfullt. Jag tror fortfarande att Alliance lägstanivå är för låg. men jag är också säker på att deras högsta nivå är mer än förtjänstfull.

Missa inte matcherna ikväll. Start 18.30 på twitch.tv/drayswe