Så förbannad idag.

Alltså. Jag har varit så hiskeligt förbannad idag.

Jag har en stentrapp som spruckit, och min idé var att kasta bort den och ersätta den med en trätrapp. Saken är den att det är ett ganska fint räcke, och stommen är det inget fel på, så jag tog beslutet att behålla stommen och sen helt enkelt lägga trä på stenen.

Nog om det. Jag river bort stenen, får fram konstruktionen, börjar knacka lite med huggmejsel, får det okej. Men det är fortfarande så att trappen (från 60 ich) inte är helt och hållet jämn, så jag behöver bygga en träkonstruktion på befintlig sten för att klara mig.

Så. 4 borrar senare, en ny maskin, ett par tre vändor mellan envinken och falun så har jag nu med hjälp av genomgående bultar lyckats fästa den där jävla träkonstruktionen. Två av tre trappsteg färdiga, sen blev det mörkt. Hoppas på att lösa det imorgon.

Irriterad. Trött. Men lycklig!

 

Please check your feed, the data was entered incorrectly.