Förväntningar och panik …

Hej igen alla =)

Sorry för min frånvaro i bloggen, jag tappade bort den i den extremt intensiva renoveringen som nästan tog knäcken på oss följt av flytt som tog knäcken på oss -haha. Men nu så är vi så gott som uppackade och har kommit iordning riktigt bra för att bara bott här 2 ½ månad. Shit äre bara 2 ½ månad, känns som de va 1 år sen vi bodde i lägenhet i stan, märkligt de här med tid….. De beror nog till viss del på hur fort vi kände oss hemma i huset, många som kommer hit säger samma sak som vi kände, hur hemtrevligt och mysigt de är och hur lätt ”man känner sig hemma”. Och de beror inte på hur vi piffat huset utan de är nått med själva huset!

20170103_223533

20170114_194541

Vi har till och med en tunna att elda i på baksidan.

En stor anledning till att jag ville flytta ut till Enviken, för de är helt klart jag som varit drivande i den frågan, var för bykänslan, alla känner alla känslan, alla mysiga enviksbrudar, tillhörighetskänslan, fridfullheten, enkelheten, all den vackra naturen (stan är ju rätt ful) – allt detta som jag, fast jag inte förstått de, saknat när vi bott i stan.

20161230_124536  20170107_200147

Vandring i Enviksskogen och inflyttningenfest för bybrudarna. 

 

Jag kan erkänna att jag hade otroligt stora förväntningar på hela den här flytten, och Ja, jag fick panik och ångest, som man ofta får av höga förväntningar. Jag var livrädd när vi väl kom hit att de inte skulle bli som jag tänkt. Därför blev hela december rätt skumpig, känslorna var så tudelade, glädjen över att äntligen vara här och rädslan för att jag byggt upp en illusion som inte skulle infrias.

 

Nu har jag landat!

Paniken har lagt sig, jag lutar mig tillbaka och åker med, det är helt klart meningen att vi ska vara här. Vissa saker kommer inte bli som jag föreställt mig och vissa saker kommer bli långt mycket bättre #livet

20161230_144209

 

20170108_105910

Här är de vackert.

 

De här inlägget skulle handla om renoveringen på övervåningen, men när jag började skriva blev de visst inte så. Återkommer inom kort med ett inlägg om övervåningen som tar form.

 

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.