Planlösning och renoveringsplan

Nu krutar vi på ordentligt med renoveringen så att vi ska hinna klart med så mycket som möjligt innan flyttlasset går! De vi håller på med nu är att göra klart de tre sovrummen, dom målas vita och den lägger vi in ett vinylklickgolv och snygga golvlister. Vi gör alla rummen lika nu till en början så får barnen sätta sin prägel på dom när alla fått de rum dom ska ha. Övervåningen som är helt oinredd kommer vara klar i slutet på Januari och det är först då alla får egna rum.

När sovrummen är klara, och de är dom snart, så går vi vidare till hallen som ska få ett nytt golv. De blir troligtvis samma golv som sovrummen fått, jag gillar helhet. Sen har vi pratat om panel där man hänger av ytterkläderna eller i hela hallen, de vill jag helst.De är ju sjukt praktiskt med pane, blie de inte panel överallt blir de renoveringstapet som målas i okänd kulör på övriga väggar. Tapeten i trappen upp är skitsnygg och kommer få sitta kvar.

Och slutligen ska även köket få nytt golv , troligtvis samma som hall och sovrum och en renoveringstapet som ska målas med okänd kulör 🙂

Vardagsrum och det så kallade matrummet har en superfin parkett och fina tapeter så där gör vi inget!

Badrummet som har två handfat bredvid varandra och en bidé, som barnen trodde var en pissoar (haha) behöver helrenoveras ganska snart, men vi väntar lite med de. Och diskbänken i köket skulle behöva höjas, vi lär få ryggskott innan Jul… men de får ändå vänta.

110 kvm är detta plan på och vi har en lika stor källare, helt i betong både golv och väggar så där finns de målning å ägna sig åt fram mot våren.

aldsirhoaliushd