En arg man…

Jo ni, nu går de minsann i ett. Vi är i nya huset som vi fick nycklarna till i Fredags så fort vi är lediga ! I tisdags kväll när Kim åkt hem därifrån hade jag hjälp av Johanna med målning och spackling, de gick riktigt bra och vi kom en bra bit på väg. Nu målar vi bara vitt, jag har nämligen skitsvårt att bestämma hur jag vill ha nått nu. Behöver bo där ett tag innan vi ens vet vilka rum alla ska få. Så de får nog bli bruten vit i alla rum så får vi sätt lite tapet sen där vi vill.

20161025_181947       20161025_175821

Ser ni den spöklika sänggaveln som ”står kvar” i rummet.

 

 

Kim blev klar med trappen så nu kan vi komma in i huset ordentligt också. Men ojoj gissa hur arg han är när han bygger, haha. Jag har med åren lärt mig att bara backa undan eller bita ifrån när de behövs, men tar inte åt mig av hans gormande, han skriker mest på sakerna och de han håller på med. Han förvandlas så fort han får ett verktyg i handen, eller tjaaaa han blir ju lika arg när han måste göra nått med datorn också. Men de har blivit bättre, i tisdags var han inte arg alls, jag fattade ingenting? haha

20161025_145351      20161025_145557      20161023_142133

Jackan på bilderna har vi (läs jag) stulit av Kims brorsa när han inte var hemma, den var tydligen helt ny….ooops. Men visst passar Kim i varselgul !

 

 

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.