Peppad på att spela CS:GO med Dray? Kolla in detta:

 

  • Det är inte alltid du måste vara sub, men subs går alltid före icke-subs. Undantaget vissa förmiddagar mellan 9-12 där first come first serve gäller.
  • Fixa till teamspeak så att din mic fungerar (med push2talk) och att du vet hur det fungerar. För information om teamspeak så skriver du !ts i kanalen. Jag drar in dig till rätt kanal när vi är redo.
  • Det är viktigt att förstå att jag är som jag är. Vissa saker är absolut inte anpassat efter att folk ska älska mig, jag är dålig förlorare, gillar att calla, är inte särskilt bra själv. Du får jättegärna vara med om du begriper dom premisserna.
  • Det finns en grupp som heter Drayswe Fans i steam. Gå med i den, så hittar du min steamprofil därifrån, klickar in på den och väljer ”Gå med i spel” eller ”join game”