Ett bakslag med hälsan

Jag har varit medicinfri och mått som en kung på slutet, träning och kost och hanterat det mesta på ett superbt sätt. Men ikväll blev det tvärnit igen. Ni känner säkerligen till att jag haft problem med min ändalykt sen innan. Om inte annat kanske ni hört det i min pod där det skämtats friskt om det. Jag har ju för den oinvigde alltså haft vedervärdiga besvär med röven. En liten spricka, kallad fissur, som uppstod i samband med att jag blev antibiotikabehandlad för rosfeber när jag var i USA. Stora doser antibiotika, och det faktum att jag hade obehandlad diabetes gav mig diarre och påföljden på det blev ett sår som sen inte läkte. I alla fall är det opererat. Jag tar en mjukgörande pensionärsgrej för att ha bra avföring, och lever på som vanligt.

Idag ändrades dock förutsättningarna rätt rejält. Efter ett toabesök så kändes det lite ömt, och det är rätt vanligt. Det kan man rida ut, men när det börjar göra mer ont så blir det en kramp i ringmuskeln. Den krampen leder sen till mer smärta, och den smärtan till mer kramp och ni förstår. Tillslut är det outhärdligt. Det blev en resa till akutmottagningen i Falun. Kom in 20.00 och nu 03.00 är jag hemma igen. Behandlad med stesolid intravenöst (kramplösande och lugnande medel) samt oralt med morfin. Tillslut släppte det och jag kunde åka hem.

Därför missade jag subkvällen som jag skulle ha ikväll, och jag är SUPERLEDSEN för det. Jag lovar att ni ska få igen för det så snart som det går. Det här problemet är en direkt koppling till att jag haft diabetes tidigare, både insjuknandet av rosfebern och det faktum att såret aldrig läkte, så det gör mig jättefrustrerad. För jag har jobbat så hårt för att göra en comeback, men den här skadan är liksom redan skedd. Jag kan inte reversera den. Det gör mig ledsen, besviken på mig själv, och smärtan gör ju att jag inte heller är särskilt tålmodig. Det är så tråkigt. För jag känner att jag verkligen kommit igång med streamandet igen, det är roligt, jag har balans i livet. Så jag tänkte göra en snabb comeback. Men snälla frustreras inte av min tillfälliga bortavaro mer än nödvändigt. Jag har för avsikt att komma tillbaka så snart det går.

27394647_10154973536441721_1748083288_n

About the author: Kim Larsson

3 comments to “Ett bakslag med hälsan”

You can leave a reply or Trackback this post.

 1. DjDagge - 27 januari, 2018 at 09:06 Reply

  Det är såklart väldigt tråkigt att det inte blev någon subkväll, det ska dock aldrig gå ut över din hälsa. Jag kan exakt förstå frustrationen över att man kämpat hårt för nått och det ändå
  Inte riktigt blir bra. Nu vilar du upp dig så är vi där när du kommer tillbaka. Krya på dig!

 2. Keno - 27 januari, 2018 at 11:31 Reply

  Krya på dig, bara att komma tillbaka starkare än någonsin 😉

 3. Milotix - 27 januari, 2018 at 11:44 Reply

  Det är tråkigt när hälsan sätter upp hinder för livet, jag lider med dig och är ledsen för din skull. Att vara frustrerad över att någon är sjuk och inte kan jobba som vanligt låter inte speciellt vettigt eller hälsosamt och jag tror vi som genuint tycler om dig och din kanal hellre vill att du mår bra än att du streamar dig till dålig hälsa. Du kommer vara saknad när du är borta men vi som varit i kanalen ett tag vet att du kommer hålla det du lovat när du väl kommer tillbaka. Krya på dig, för din skull hoppas jag du blir frisk snabbt, och kom tillbaka när du mår bra. /Milotix

Leave a Reply

Your email address will not be published.