CS-Laget söker en femte spelare

nyaste

CS-Laget som jag har söker en femte spelare. Ni som inte känner till det; Jag lirar inte utan har just nu fyra lirare som kör under mitt namn. Jag hjälper laget och finns i bakgrunden för att ha ett bollplank, och när vi blivit en fast femma och börjat poppa upp lite resultat så kommer jag att kika runt efter samarbetspartners och liknande, som en manager.

Laget har funnits ett tag, men vi har bara hittat fyra spelare som vi är riktigt nöjda med. Nu söker vi en femte.

Vi söker dig som är riktigt sugen på att spela, och har flera kvällar lediga eller kan göra flera kvällar lediga för att träna med laget. Du är motiverad att växa som spelare, är en god teammate och har tålamod och mentalitet för att ta emot feedback,  ge feedback, och växa tillsammans med laget. Du har möjligheten att åka till LAN-tuneringar.

Din ansökan innehåller

Ditt namn och ålder.
Hur länge har du spelat CS:GO och vad har du för erfarenhet av att tävla i spelet
Länka ditt steamkonto, faceit/esea konto
Beskriv dig själv som spelare och berätta lite kort om din motivation för spelet

Skicka din ansökan till : papadrayich@gmail.com

About the author: Kim Larsson

3 comments to “CS-Laget söker en femte spelare”

You can leave a reply or Trackback this post.

 1. Fredrik Bylger - 6 december, 2017 at 11:43 Reply

  Tjena
  Mitt namn är Fredrik Bylger, jag är 14 (fyller 15 om 2månader),. Jag är väldigt mogen för min ålder och har en röst som hörs, jag har spelat i snart 2år och har aldrig varit med i något ”Seriöst” lag. Varje Esportal match och Matchmaking match får jag runt 25 kills.
  jag spelar inte faceit men har ett konto och kan absolut köpa premium om det behövs.

  Jag är en all around spelare, kan använda alla vapen och spela alla mappar, jag är väldigt glad som spelare och som människa. Jag gillar att prata med folk och förbättra mig själv samt förbättra andra. Jag spelare offta aim_maps för att få mitt aim bättre och bättre och tillslut bli bäst, jag vill möta andra personer och visa vem jag är och vad jag är kapabel till att göra.
  https://www.faceit.com/en/players/FR3DD4N
  http://steamcommunity.com/profiles/76561198274764873

 2. Rikard Johansson - 6 december, 2017 at 17:16 Reply

  Rikard Johansson
  23 år
  Spelat cs:go sedan det kom ut. Har väl kanske sammanlagt 2500-3000h. Spelat 1.6 med 4k+ timmar.
  http://steamcommunity.com/profiles/76561198183604999/
  https://www.faceit.com/en/players/BlendUltra
  Har tävlat på enstaka mindre LAN.

 3. Ese - 6 december, 2017 at 22:18 Reply

  Tja! Jag lirar rätt mycket CS, ligger runt Eagle 🙂 Om ni vill ha mig så hojta till! Jag är en skön grabb xD Jag har även en polare som heter Tosch som spöade en GM på fyllan! Själv har man tagit 4 rundor mot THREAT!

Leave a Reply

Your email address will not be published.