Ett experiment

Japp, det är dags igen, tycker ni inte? Jag kan dock inte följa upp detta experimentet särskilt bra förutom i blodsockervärden. Jag har tränat rätt hårt ett tag. Följande upplägg

Mån. Gym
Tis. Gym
Ons. Gym + Fotboll
Tors Vilodag
Fre Gym
Lör Vilodag
Söndag Fotboll

Träningen har gett massor, jag blir starkare och jag får bättre kondis samtidigt. Viktmässigt står jag helt still, men det verkar som att jag snarare tappar lite lite fett och lägger på mig lite lite muskler. Kan inte bekräfta detta dock.

I alla fall, nu tänkte jag testa hur det skulle fungera att ta en hel vecka ledigt från träning, för att sen direkt återgå till full kräm om 7 dagar. Syftet är att jag känner att vila inte alls vore fel nu, är lite sliten men trött. Sen ska jag på Dreamhack så jag kommer ha sämre möjligheter att träna det jag vill. Jag tänker mig att det kommer vara en positiv sak för min träning och min hälsa. Vad tror ni?

När det gäller tränings eller dietupplägg tror jag att man måste våga känna efter vad man själv tror att är bäst också, samtidigt som man förstås ska ta till sig av den kunskap som finns. Det blir spännande å se om kroppen är nysugen på träning till veckan, eller om det inte känns någon skillnad alls. Men mina benhinnor får vila en vecka och det kommer de att gilla, sen har jag en lite halvjazzig ljumske som också behöver chilla lite. Gymmet kanske mina underarmar blir mest nöjda över att få slippa. Vi får väl se

Förresten, om du ska på DH se till att springa på mig så säger vi hej!

bba3d698b715197e99S0q2MgADnZTMIquCovyU0uSSGP2U1OLM9LwY_VJDI0NLM0sToGyulaGlQYWRhalOkpWhToGVIQA.pr628476-2-3352822

About the author: Kim Larsson