Hur är läget?

Läs inte det här om du är känslig!

 

Jag var ju förbi hos min kirurg i Onsdags innan jag drog iväg till Skellefteå. Han pratade om anal inkontinens och andra supersexiga saker. Bytte ut min smärtlindring mot en som var mindre risk för beroendeutveckling och sen satte han upp mig på ”dubbel prio” (vad det nu betyder?) på Operationslistan. Jag ska in och få mer botox i slutmuskeln. Samtidigt ska de ”spänna ut” allt så att ja, det ska bli mer avslappnat. Hallelujah. En gång till.

Teorin är att de kunnat haft i mer sist, och att det här såret ska läka om det blir tillräckligt avslappnat.

 

Jag är less. Less på att inget av mina lag kom vidare i kvalet. Less på att välja mellan att ha ont eller vara snurrig i colan. Less på att jag inte kan träna. Så jag tar en veckas paus nu från allt som har med träning och hälsa att göra. En liten semester för kropp å själ så återkommer vi till träning senare.

Streamen ska vi dock hinna med! Kramiz

About the author: Kim Larsson